Deodorant

Deodorant Çeşitleri Nelerdir?

Terleme durumu insan biyolojisi için oldukça iyi bir şeyken aynı zamanda doğal bir süreçtir. Fakat bu durum kıyafetlerde iz bırakmaya başladığında ya da kokusu etrafa yayılmaya başladığında hem bireysel hem de toplumsal olarak rahatsız edici olabilir. Bu yüzden de terlemeyi azaltacak ve ter kokusunu önleyecek ürünlerden faydalanmak gerekmektedir. Roll-on, sprey ya da krem formlarının tercihi size kalmakla beraber mutlaka herkes bir deodorant kullanmalıdır. Welldermo olarak sizlere sunduğumuz ter kokusu giderici ve terleme önleyici koleksiyonlarımızda en özel markaların en etkili ürünlerine yer veriyoruz. Yoğun terlemelere karşı bile uzun süreli etki sağlayan formüller sayesinde kupkuru koltuk altı bölgelerine merhaba deyin! Kadın deodorant ürünlerimizi keşfederek siz de güzel bir koku edinin!
 

Erkek Deodorant Önerileri Nelerdir?

Kadınlar için pek çok deodorant seçeneği ve formu bulunsa da, bu durum erkekler için pek de geçerli değildir. Fakat Welldermo olarak bünyemizde yer verdiğimiz seçkilerde erkeklere özel formülleri de barındırarak geniş bir seçenek yelpazesi oluşturuyoruz. Vichy ve Nuxe tarafından geliştirilen terleme ve istenmeyen kokuları önlemeye yardımcı formüller, erkekler için oluşturulan yapılarıyla iz oluşumunun da önüne geçiyor. 72 saate kadar etkilerinin devam ettiğini vadeden marka aynı zamanda hassas ciltlerin de kullanımına uygun olarak seçkilerini geliştiriyor. Alternatiflerden bir diğeri ise, İncia markasının roll-on yapılı ürünleri oluyor. Cildin florasına uygun olan bu ürün, kıyafetlerde de leke bırakmıyor. İçeriğinin yüksek orandaki doğal formülü ise öne çıkan bir diğer özelliği olmayı başarıyor. Krem formlarının en büyük temsilcisi olan Lavilin markası da beylere özel seçkiler üretiyor. Üstelik alüminyum içermeyen formülleri sayesinde cildin nefes almasını desteklerken, bitkisel içerikleri ile ter kokusunu engellemeye yardımcı oluyor. Erkek deodorant çeşitleri için menüde Erkek Bakım Ürünleri altında yer alan Erkek Deodorant sekmesini ziyaret edebilirsiniz.
 

Deodorant Fiyatları Nedir?

Vücudun doğal dengesine uyum sağlayarak duş sonrası ferahlığınızı gün boyunca saklı tutacak deodorant çeşitlerini, hafta içerisinde birkaç defa ya da her gün ihtiyaca göre kullanarak kötü kokuların giderilmesini sağlayabilirsiniz. Bunu yaparken maksimum fayda sağlamak ve bütçe dostu bir tavır sergilemek için de Welldermo ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Uygun fiyatlara sahip seçkilere avantajlı tekliflerle sahip olmak için hemen şimdi göz atmaya başlayabilir, web sitemizin basit ara yüzü sayesinde kolayca sipariş oluşturabilirsiniz!
 

Hangi Deodorant Markaları Kullanılmalı?

Terleme her mevsim sorun olsa da, özellikle yaz aylarında deodorant kullanma ihtiyacı artar. Ter kokusunun önüne kimyasal maddelerden uzak doğal deodorant seçenekleri ile geçebilirsiniz. Alüminyum ve pareben içermeyen ürünleri tercih etmeniz, çeşitli rahatsızlıklara yakalanma riskine karşı son derece önemlidir. Güvenilir markaların ürünlerini seçerek, hem ter kokusunun önüne geçebilir hem de cildinizi zararlı maddelerden koruyabilirsiniz. Nivea, Sebamed, Deotak, Nuxe, Lavilin, Florame ve Vichy güvenilir içerikleri ve hoş kokuları ile sizi ter kokusuna karşı korumayı desteklerken, cildinize zarar verecek ve terleme dengesini bozacak formüllere yer vermemektedir.
 

Deodorant Seçimi Nasıl Yapılır?

Ter kokusunu engelleme özelliği sunan deodorant çeşitleri arasından seçiminizi yaparken önce kokusuna dikkat ediyor ve hoşunuza gideni seçiyor olabilirsiniz. Ancak ürün seçiminin doğru yapılmasında bu kriter yeterli değildir. Islak görünümün oluşmasına engel olmak, tahrişlerin önüne geçmek, kıyafetlerinizin zarar görmesini engellemek için bilinirliği yüksek ve formülleri güvenilir markalar arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Cilt tipinize uygun deodorant seçimi yapmanız da son derece önemlidir. Deodorant seçerken terlemeyi de önlemesini istiyorsanız, antiperspirant içerikli deodorant tercih edebilirsiniz. Kuru cilde sahipseniz jel ve krem özellikli ürünleri seçebilirsiniz. Alerjik bünyeye sahipseniz, ürün seçiminiz sırasında çok daha hassas davranmalı mümkünse doğal deodorant seçeneklerini değerlendirmelisiniz. Koltukaltı deodorant çeşitlerine sürekli maruz kalacağı ve derinizin alt katmanlarına ürün içeriği geçeceği için cildinizi ve ihtiyaçlarınızı iyi belirlemelisiniz.
 

En Çok Tercih Edilen Deodorantlar Hangileri?

En iyi deodorant seçeneklerinin başında Sebamed Deodorant Aerosol Fresh yer almaktadır. Ph değeri 5.5 olan bu ürün, terlemeye engel olmadan, ter kokusuna karşı koruma sağlamaya yardımcı olur. Sebamed Deodorant Aerosol Sensitive ise markanın öne çıkan bir diğer ürünüdür. Alüminyum tuzu, alkol, boya ve koruyucu içermeyen bu ürünün de Ph değeri 5.5’tir. Vichy Deodorant Kadın Terleme Karşıtı, 24 saat boyunca terlemenin önüne geçmeyi destekler. Ter kokusunu engellemenin yanı sıra terlemesini durdurmak veya azaltmak isteyenler tarafından en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Hipoalerjenik ve alkolsüzdür. Paraben içermemektedir. Terlemeye karşı yoğun kontrole ihtiyaç hissedildiğinde Vichy Stress Resist Terleme Karşıtı Deodorant Yoğun Kontrol - 72 Saat Etkinlik tercih edilmektedir. Koltukaltına, ellere ve ayaklara uygulanabilir. Nivea Anti-Perspirant Black & White Invisible İpeksi Pürüzsüzlük Sprey Deodorant, ter kokusunu önlemenin yanı sıra koltukaltınıza bakım yaparak, pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi destekler. Ürün ayrıca koyu renkli giysilerde beyaz iz, açık renkli giysilerde sarı leke karşıtıdır. Alkolsüzdür ve tüy alımı sonrasında bile cildi tahriş etmemektedir.
 

Deodorant Mı Daha İyi Roll On Mu?

Güne başlarken rutininizde duş almak olsa dahi, gün içerisinde istenmeyen ter kokusunun önüne geçmek için deodorant ya da roll on kullanmayı tercih etmeniz önerilir. Henüz bir ürün seçimi yapmadıysanız ya da kullandığınız ürünü değiştirmek istiyorsanız, hangi seçeneğin daha iyi olduğu kafanızı karıştırıyor olabilir. Roll on, kokuyu anlık değil gün boyu hapsetmektedir. Deodorantlar ise çeşitlerine göre gün içerisinde tekrar uygulanma ihtiyacı hissedilebilen ürünlerdir. Ancak roll on seçenekleri cilde direkt sürüldüğü için daha kalın bir tabaka oluşturabilir ve cildinizin nefes almasına engel olabilir. Bu nedenle ürün seçimi sırasında içeriğinde alkol, paraben gibi zararlı maddelerin bulunmadığından emin olmalısınız.
 
Deodorant Kıyafete Sıkılır Mı?
Deodorant, hoş kokuya sahip seçeneklere sahip bir bakım ürünü olsa da, kıyafete sıkılması doğru değildir. Kıyafetleriniz üzerinde iz veya leke bırakabilir ya da kıyafetlerinizin rengini bozabilir.